About

Home Is Where The Heart Is: Mijn liefde voor Scandinavische producten

In 2007 gestart met mijn webwinkel ‘Home Is Where The Heart Is’. Ik wilde mijn voorliefde en passie voor vintage woonaccessoires en Scandinavische producten zoals Jeane d´Arc Living, Green Gate en Maileg graag delen met andere mensen. Want het is fijn om van je eigen huis een mooie plek te maken, waar je jezelf kunt zijn en herinneringen deelt en maakt met vrienden en familie. Mijn liefde voor het Deense merk Maileg, werd groter en groter en vanaf 2017 richt ik mij nog uitsluitend op de verkoop van Maileg.

Maileg; authentiek merk van mooie, duurzame kwaliteit voor jong en al wat ouder

Als jong meisje voelde ik mij al aangetrokken tot sprookjes en het maken van stoffen poppen. Het zijn precies die elementen die ik terugvond in de duurzame producten van Maileg. De prachtige pixies, muizen, konijnen en andere Maileg bewoners, die enerzijds bij volwassenen het kind in je naar boven kunnen halen en bij je houden als warme decoratie in je woning. Anderzijds geschikt voor kinderen voor spel- en fantasiebeleving. 

Marijke; eigenaresse

Als eigenaresse van de webwinkel hecht ik waarde aan een correcte, professionele relatie met mijn klanten. Ik controleer de te verzenden producten zorgvuldig, pak ze liefdevol en indien gevraagd als een cadeautje in. Ik besteed veel zorg aan de uiteindelijke verzending. Deze routine schenkt mij vreugde, zeker als ik dan nog een warme terugkoppeling krijg na ontvangst van een tevreden en gelukkige klant.

© 2021 - 2024 Homeiswheretheheartis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel